Dacă un dispozitiv nou se conectează la contul tău, vei primi o notificare direct în aplicație.
Această alertă este concepută pentru a te ține la curent cu orice acces nou, astfel încât să poți confirma rapid dacă ai fost tu sau să iei măsuri dacă ceva pare necunoscut.
Alerta este următoarea:
„⚠️ Conectare de pe un dispozitiv nou
Un dispozitiv nou tocmai s-a conectat la contul tău. Dacă nu ai fost tu, atinge acest mesaj pentru a ne suna acum!”