Jest to część naszego procesu weryfikacji tożsamości. Aby pomóc chronić Twoje konto, podczas logowania weryfikujemy Twoją tożsamość, prosząc Cię o zrobienie sobie zdjęcia na żywo. Pomaga nam to potwierdzić, że osoba uzyskująca dostęp do konta jest upoważnionym właścicielem konta.