Jeśli na Twoje konto zaloguje się nowe urządzenie, otrzymasz powiadomienie bezpośrednio w aplikacji.
Ten alert ma na celu informowanie Cię o każdym nowym dostępie, aby można było szybko potwierdzić, czy to Ty, lub podjąć działania, jeśli coś wyda się nieznane.
Alert ma następującą treść:
„⚠️ Logowanie z nowego urządzenia
Nowe urządzenie właśnie zalogowało się na Twoje konto. Jeśli to nie Ty, dotknij tej wiadomości, aby natychmiast do nas zadzwonić!”